Zoek
Filters

Garantie-uitbreiding

Ook een toestel van een uitstekend merk kan al eens stuk gaan. Standaard heb je minstens 2 jaar fabrieksgarantie maar de tijd gaat snel en voor je het weetmerk je bij het bovenhalen van je aankoopbewijs dat je het toestel al drie of vier jaar geleden hebt aangekocht. Bye bye garantie, hello kosten? Om deze onaangename verrassingen te voorkomen, hebben bieden we je bij je aankoop een verlengde garantie aan. Afhankelijk van de aankoopprijs van het toestel, betaal je een kleine meerprijs en je garantie wordt verlengd.

Geniet 5 jaar zonder zorgen!

Dankzij de all-in garantie krijg je 2 jaar wettelijke garantie aangevuld met 3 jaar commerciële garantie. Gedurende deze hele periode is geen enkele franchise van toepassing. Je factuur geldt als garantiebewijs, bewaar ze dus zorgvuldig en geniet vooral zorgeloos van je aankoop! Om transportkosten te vermijden (deze zijn vanaf het derde jaar altijd ten koste van de klant) kan je je toestel zelf binnenbrengen, we voorzien dan meteen een gratis vervangtoestel tijdens de herstelperiode.

Je toestel kan hersteld worden:

tvspecialisten.be draagt alle herstelkosten van je defecte toestel, inclusief de gepresteerde werkuren én de nodige wisselstukken. Voor grote toestellen betalen wij zelfs de transportkosten van de hersteldienst!

Je toestel kan niet meer aan een aanvaardbare prijs hersteld worden:

Je krijgt een waardebon die 5 jaar geldig is. Wanneer het toestel aangekocht werd binnen de eerste 2 jaar, dan krijg je de totale waarde vergoed. Vanaf het derde jaar vergoeden we je de oorspronkelijke aankoopwaarde verminderd met 20% per jaar.