Alle Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Bezorgen en afhalen

  tvspecialisten.be tracht steeds zo snel mogelijk te leveren. Onderstaande termijnen zijn indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven.

   

  Levertermijnen

  LET OP! Een toestel kan nooit sneller geleverd of afgehaald worden dan rechts onder het product aangegeven is!

  Afhalen

  Zodra we je betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verwerkt. We verwittigen je via e-mail als je je bestelling kan komen ophalen.

  (Wil je een toestel afhalen in de winkel zonder het vooraf aan te kopen in de webshop? Informeer dan steeds op voorhand via info@tvspecialisten.be of het toestel bij de winkel zelf in voorraad is!)

  België

  Zodra we je betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verwerkt en klaargemaakt voor verzending. Staat er bij levertijd "Momenteel niet leverbaar" en is je bestelde artikel dus niet uit voorraad leverbaar, dan berichten we je binnen de 4 uur (tussen 6u en 20u) om de levertijd te laten weten. De kleine toestellen leveren we met PostNL. TV's en grote pakketten worden met PostNL extra @ home (speciale dienst voor grote zendingen) of Dynalogic geleverd. Van beide ontvangt u de ochtend van de levering bericht met het verwachte uur van aankomst van de chauffeur.

  Leveren én installeren door een eigen monteur: In België is dit mogelijk in een straal van 50KM rond Pelt. Hiervoor altijd contact opnemen via info@tvspecialisten.be of langs gaan in de winkel te Pelt. Zij zullen dan een prijs offerte maken op maat, want uiteraard is dit een meerkost op de weergegeven webshopprijzen.

   

  Nederland

  Zodra we je betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verwerkt en klaargemaakt voor verzending. Is je bestelde artikel niet voorradig dan berichten we je binnen de 8 uur. We versturen je bestelling via PostNL of DHL of Dynalogic. Het pakje wordt aan huis afgeleverd, normaal binnen de 48u na verzending. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je het pakket afhalen in het postkantoor of kiezen voor een tweede aanbieding aan huis. De kleine toestellen leveren we met PostNL. TV's en grote pakketten worden met PostNL extra @ home (speciale dienst voor grote zendingen) of Dynalogic geleverd. Van beide ontvangt u de ochtend van de levering bericht met het verwachte uur van aankomst van de chauffeur.

   

  Verzendkosten

   

  Afhalen

  Uiteraard altijd GRATIS!

   

  Belgie

  Geen verzendingskosten.

  De kleine toestellen leveren we met PostNL, u ontvangt een track and trace code. TV's en grote pakketten worden met PostNL extra @ home (speciale dienst voor grote zendingen) of Dynalogic geleverd. Van beide ontvangt u de ochtend van de levering bericht met het verwachte uur van aankomst van de chauffeur.

   

  Nederland

  Geen verzendingskosten.

  De kleine toestellen leveren we met PostNL, u ontvangt een track and trace code. TV's en grote pakketten worden met PostNL extra @ home (speciale dienst voor grote zendingen) of Dynalogic geleverd. Van beide ontvangt u de ochtend van de levering bericht met het verwachte uur van aankomst van de chauffeur.

   

  Rest van Europa

  Contacteer ons ivm de mogelijkheden en eventuele extra verzendkosten.

  Wat mensen over ons zeggen op Facebook

  Algemene beoordeling

  5 op 114 recensies

  Bloemen Joris

  Zeer mooie zaak, uitgebreid aanbod, vlot en helder advies. Prima service na verkoop!

  Valerie Vaesen

  Super goed geholpen door Jan! Dankje voor deze fantastische service!

  Bert Van Damme

  Snelle levering en super service tegen de laagste prijzen!

  Topmerken aan de laagste prijs!

  Wij heten u van harte welkom in onze winkel, Fabrieksstraat 90C - 3900 Overpelt. Hier staan ongeveer 70 TV's in demo een mix van de merken Samsung, LG, Philips, SONY en LOEWE. We hebben TV's van 32inch tot 85inch in de showroom uitgestald staan.

  Geluidsystemen van Sonos en Samsung staan in demo in onze winkel en kan u daar dus ook beluisteren. Andere audio apparaten die je in onze webshop vindt, staan niet in demo en kan je dus niet beluisteren (maar meestal wel afhalen) in de winkel.

  Ontdek ons experience center! Waarom de onbetwiste TV specialist?