Zoek
Filters

Bezorgen en afhalen

tvspecialisten.be tracht steeds zo snel mogelijk te leveren. Onderstaande termijnen zijn indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven.

Leveringstermijnen

Afhalen

Zodra we je betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verwerkt. We verwittigen je via e-mail als je je bestelling kan komen ophalen. Is je bestelde artikel niet voorradig dan berichten we je binnen de 24 uur.

België

Zodra we je betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verwerkt en klaargemaakt voor verzending. Is je bestelde artikel niet voorradig dan berichten we je binnen de 24 uur. We versturen je bestelling via bpost. Het pakje wordt aan huis afgeleverd, normaal binnen de 24u na verzending. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je het pakket afhalen in het postkantoor.

Nederland

Zodra we je betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verwerkt en klaargemaakt voor verzending. Is je bestelde artikel niet voorradig dan berichten we je binnen de 24 uur. We versturen je bestelling via bpost. Het pakje wordt aan huis afgeleverd, normaal binnen de 48u na verzending. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je het pakket afhalen in het postkantoor.

Rest van Europa

Zodra we je betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verwerkt en klaargemaakt voor verzending. Is je bestelde artikel niet voorradig dan berichten we je binnen de 24 uur. We versturen je bestelling via bpost. Het pakje wordt aan huis afgeleverd, normaal binnen de 2 tot 10 werkdagen na verzending, afhankelijk van het land van bestemming. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je het pakket afhalen in het postkantoor.

tvspecialisten.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door bpost. Overeenkomstig de wet 'kopen op afstand' bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient tvspecialisten.be de koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Verzendingskosten

Afhalen

Uiteraard altijd GRATIS!

Belgie

Bij de meeste toestellen zal je een vrachtwagen met daarop "GRATIS" zien staan. Indien niet zijn er verzendkosten en deze zijn verschillend van toestel tot toestel.

Nederland

Contacteer ons voor de verzendingskosten.

Rest van Europa

Contacteer ons voor de verzendingskosten.