Alle Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Welkom

  Allereerst bedankt om even in onze (web)shop langs te komen! Zoek je een TV van Philips, Samsung, LG, SONY e.a.? Dan zit je bij ons op de juiste plaats!

  Ook alle audio producten van Bose, JBL, Samsung, Philips, SONY e.a. kan je bij ons verkrijgen... Deze kan je natuurlijk op veel plaatsen vinden... Waarom dan kopen bij tvspecialisten.be? Dagelijks schuimen wij alle promo's en webshops af, om voor U de laagste prijs te vinden! Klanten die in onze winkel kopen kunnen desgewenst tegen een meerprijs het toestel laten plaatsen, installeren en uitleggen. Leveren en installeren is mogelijk in een straal van 20km rond Lommel. Indien U aankoopt via de webshop worden pakketten afgeleverd door GLS of PostNL.

  Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via info@tvspecialisten.be               

   

  Jeroen Sels en team

  Sels TV - tvspecialisten.be

  Wat mensen over ons zeggen op Facebook

  Algemene beoordeling

  5 op 114 recensies

  Bloemen Joris

  Zeer mooie zaak, uitgebreid aanbod, vlot en helder advies. Prima service na verkoop!

  Valerie Vaesen

  Super goed geholpen door Jan! Dankje voor deze fantastische service!

  Bert Van Damme

  Snelle levering en super service tegen de laagste prijzen!

  Topmerken aan de laagste prijs!

  Wij heten u van harte welkom in onze winkel, Fabrieksstraat 90C - 3900 Overpelt. Hier staan ongeveer 70 TV's in demo een mix van de merken Samsung, LG, Philips, SONY en LOEWE. We hebben TV's van 32inch tot 85inch in de showroom uitgestald staan.

  Geluidsystemen van Sonos en Samsung staan in demo in onze winkel en kan u daar dus ook beluisteren. Andere audio apparaten die je in onze webshop vindt, staan niet in demo en kan je dus niet beluisteren (maar meestal wel afhalen) in de winkel.

  Ontdek ons experience center! Waarom de onbetwiste TV specialist?