Alle Categorieƫn
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Pioneer

  Pioneer is gestart aan het begin van de vorige eeuw. In Japan, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is, lag de focus eerst vooral op het herstellen van radio's en speakers. Later gingen ze vanuit die kennis ook zelf audiosystemen produceren en daar bleef het niet bij... Vandaag wordt Pioneer gezien als een echt kwaliteitsmerk op het gebied van audio. Met een uitgebreid gamma hoofdtelefoons, dockings en AV-receivers en een assortiment mengpanelen, luidsprekers, dvd- en cd-decks tot controllers en effectors voor de dj's onder ons.

  Wat mensen over ons zeggen op Facebook

  Algemene beoordeling

  5 op 114 recensies

  Bloemen Joris

  Zeer mooie zaak, uitgebreid aanbod, vlot en helder advies. Prima service na verkoop!

  Valerie Vaesen

  Super goed geholpen door Jan! Dankje voor deze fantastische service!

  Bert Van Damme

  Snelle levering en super service tegen de laagste prijzen!

  Topmerken aan de laagste prijs!

  Wij heten u van harte welkom in onze winkel, Fabrieksstraat 90C - 3900 Overpelt. Hier staan ongeveer 70 TV's in demo een mix van de merken Samsung, LG, Philips, SONY en LOEWE. We hebben TV's van 32inch tot 85inch in de showroom uitgestald staan.

  Geluidsystemen van Sonos en Samsung staan in demo in onze winkel en kan u daar dus ook beluisteren. Andere audio apparaten die je in onze webshop vindt, staan niet in demo en kan je dus niet beluisteren (maar meestal wel afhalen) in de winkel.

  Ontdek ons experience center! Waarom de onbetwiste TV specialist?